Någonstans att kasta byggmaterial

Ska du renovera en stor gård och behöver kasta mycket material under flera år framöver? Har du upptäckt att det är väldigt dyrt att hyra en container? Varför inte köpa en container istället?

Äntligen har du landat den där fantastiska gården med alla härliga längor. Det finns inga gränser för alla planer som du har framöver. Först ska allt rivas ut, rum för rum, i huvudbyggnaden. Klok som du är så vet du att man alltid ska renovera ett rum i taget. Köket är det som kommer först, innan du ens har flyttat in. Sedan tar du ett av de två badrummen, därefter nästa. Vardagsrum och sovrum för sovrum kommer därnäst. Allra sist kommer det att bli en massa roligt i längorna, såsom inomhuspool, bastu, lekrum, bio med mera.

Åtta år framöver

Som tur är så har du köpt gården till ett mycket bra pris och har en stor buffert att ta av. Du räknar med att allt ska vara färdigt inom åtta år. Eller ja, egentligen förväntar du dig att det tar fem eftersom du har släkt som har gått i pension och som kan hjälpa till. Men nu behöver du planera för var du ska göra av allt byggmaterial som ska kastas. Tanken att hyra en container slår du snabbt bort, det blir under alltför lång tid. Istället tar du fram datorn och letar efter en egen container som du kan köpa. Med den i din ägo har du någonstans att kasta byggmaterial under så lång tid som du behöver. Läs mer om containers på denna hemsida: köpacontainer.nu