Hyr ställningar för olika byggen i Stockholm

Alla byggprojekt i Stockholm är unika och därför kan behovet av ställningar variera. Det bästa brukar därför vara att hyra ställningar och väderskydd.

Oavsett om man ska renovera fasaden eller uppföra en ny byggnad behöver man kunna jobba säkert och då är ställningar den enda lösning som fungerar. I vissa fall kan det räcka med en rullställning medan det i andra fall kan behövas en byggnadsställning som monteras fast i fasaden och även förses med ett väderskydd. Att själv äga ställningar är sällan ekonomiskt eftersom man då även måste se till att ha en lokal där de kan förvaras när de inte används.

Det bästa brukar vara att hyra ställningar eftersom man då kan få ett system som är helt anpassat till det specifika byggprojekt man ska göra. Då får man dem även monterade på ett säkert sätt. Skulle ställningen behöva ändras under bygget får man också hjälp med detta.

Så mycket kostar det att hyra ställningar i Stockholm

Hur mycket det kostar att hyra ställningar i Stockholm beror på hur stort system man behöver och hur länge bygg- eller renoveringsprojektet ska pågå. Vill man även hyra vindskydd, fallskydd och bygghiss kostar det så klart mer. Det bästa är att kontakta två olika firmor som hyr ut byggställningar och be om offert. Men tänk på att vara ute i god tid för att få det system som behövs.

Eftersom säkerheten är a och o på alla byggen är det viktigt att man väljer ett företag som arbetar med ställningar av bra kvalitet och som även gör säkerhetskontroller av sina system. Viktigt är också att de är servicemedvetna och snabbt kan komma ut på plats och ändra om systemet vid behov. Be därför om referenser från andra kunder och ring upp dessa för att ställa kontrollfrågor innan du hyr några ställningar.